Válasszon:
 
 Hibabejelentés
 Dokumentumtár
Megkérdezzük:
Milyen UPS-t használ Ön?
    Központi nagy UPS.
    Kis 500-ast a gépem mellett.
    Nem használok!
    Mi az hogy UPS?

Történet

A VOLTAMPER Elektronikai Kft-t 2003 alapítottuk a szünetmentes áramellátás területén jelentkező szerviz igények kiszolgálására.

1989 óta végezzük, különböző vállalkozási formában, többnyire külföldi gyártó cégek termékeinek hazai és határon túli felhasználók részére történő szállítását, telepítését és üzemeltetési szerviz ellátását.

·          Kezdetben a dán SILCON cég DATAPOWER berendezéseit szállítottuk

Ez magába foglalt több európai gyártót, mint pl. a svájci Gutor, vagy ír Götec cégeket

·        Miután az APC, (American Power Conversion) megvásárolta a SILCON csoportot, az APC Szerviz partnereként 1997 óta végezzük az ügyfelek kiszolgálását.

·       WATTPOWER Francia cég terméket 1996 óta szállítjuk és szervizeljük

·       ENERGY3000 olasz cég termékeit 2001 óta szállítjuk és üzemeltetjük

·       ELSIST Olasz cég termékeit 1997 óta szállítjuk és szervizeljük

 

Jelenleg főként az APC-SILCON, SYMMETRA, SURT egy- és háromfázisú berendezések szállítása és szervize jelenti a tevékenységünk nagy részét.

Az üzembehelyezések, rendszeres karbantartások, eseti javítások, felújítások mellett tartós bérleti szolgáltatásokat is nyújtunk.

A használaton kívüli berendezések felvásárlása és újrahasznosítása egyre bővülő profillal szintén a tevékenységhez tartozik.

Legfontosabb célunknak nem elsősorban valamelyik márka képviseletét, hanem az ügyfeleink igényeihez alkalmazkodó legkedvezőbb ár / minőség biztosítását tekintjük.